محل تبلیغات شما

معرفی کتاب : علوم و فناوری شکلات

نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، وم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگه داری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تامین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و غیره، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صتایع غذایی بر مبنای فناوری های نوین و سبز، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت رشته صنایع غذایی را نشان می دهد.

این کتاب در 14 فصل تدوین شده و سعی گردیده که علی رغم گستردگی بسیار زیاد مطالب علمی موجود، اهم و رئوس مطالب کاربردی گنجانده شود.

همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.

معرفی کتاب:گیاهان بالارونده زینتی (پیچ های زینتی)ودرختچه های دیوارپوش

معرفی کتاب : علوم و فناوری شکلات

معرفی کتاب : امام حسین (ع) آفتاب انقلاب اسلامی

غذایی ,کتاب ,فناوری ,منابع ,جدید ,محصولات ,معرفی کتاب ,بی رویه ,که اهمیت ,این کتاب ,صنایع غذایی ,رشته صنایع غذایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها