معرفی کتاب : علوم و فناوری شکلات
نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، وم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگه داری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تامین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و غیره، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صتایع غذایی بر مبنای فناوری های نوین و سبز، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت رشته صنایع غذایی را نشان می دهد.
این کتاب در 14 فصل تدوین شده و سعی گردیده که علی رغم گستردگی بسیار زیاد مطالب علمی موجود، اهم و رئوس مطالب کاربردی گنجانده شود.
همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.
معرفی کتاب:گیاهان بالارونده زینتی (پیچ های زینتی)ودرختچه های دیوارپوش
غذایی ,کتاب ,فناوری ,منابع ,جدید ,محصولات ,معرفی کتاب ,بی رویه ,که اهمیت ,این کتاب ,صنایع غذایی ,رشته صنایع غذایی
درباره این سایت