محل تبلیغات شما

معرفی کتاب : مقدمه ای به تکنولوژی فرآورده های غلات

در کتاب ابتدا اطلاعاتی درباره‌ی غله و تاریخ آن ذکر گردیده و سپس گندم و عوامل موثر در کیفیت گندم معرفی شده بخش‌های بعدی نیز مربوط به تکنولوژی و فراورده‌های گندم است که با این مختصات بیان گردیده است. آسیاب کردن گندم، آرد گندم، تکنولوژی نان، تکنولوژی تولید ماکارونی، تکنولوژی بیسکویت، تکنولوژی کراکر، تکنولوژی ویفر، کیک‌سازی، شکلات‌سازی و پوشش‌های شکلاتی، تکنولوژی سوخاری، رشته‌ی فوری، تکنولوژی فراورده‌های جو، تکنولوژی فراورده‌های برنج، تکنولوژی گلوتن، نشاسته و گلوکز مایع، تکنولوژی فراورده‌های ذرت، سایر غلات مثل سویا، چاودار، ارزن، تریتیکال.

همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.

معرفی کتاب:گیاهان بالارونده زینتی (پیچ های زینتی)ودرختچه های دیوارپوش

معرفی کتاب : علوم و فناوری شکلات

معرفی کتاب : امام حسین (ع) آفتاب انقلاب اسلامی

تکنولوژی ,فراورده‌های ,کتاب ,معرفی ,گندم ,گندم، ,تکنولوژی فراورده‌های ,به تکنولوژی ,تکنولوژی فرآورده ,معرفی کتاب ,فرآورده های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بی ملاقاتی