معرفی کتاب : مقدمه ای به تکنولوژی فرآورده های غلات
در کتاب ابتدا اطلاعاتی دربارهی غله و تاریخ آن ذکر گردیده و سپس گندم و عوامل موثر در کیفیت گندم معرفی شده بخشهای بعدی نیز مربوط به تکنولوژی و فراوردههای گندم است که با این مختصات بیان گردیده است. آسیاب کردن گندم، آرد گندم، تکنولوژی نان، تکنولوژی تولید ماکارونی، تکنولوژی بیسکویت، تکنولوژی کراکر، تکنولوژی ویفر، کیکسازی، شکلاتسازی و پوششهای شکلاتی، تکنولوژی سوخاری، رشتهی فوری، تکنولوژی فراوردههای جو، تکنولوژی فراوردههای برنج، تکنولوژی گلوتن، نشاسته و گلوکز مایع، تکنولوژی فراوردههای ذرت، سایر غلات مثل سویا، چاودار، ارزن، تریتیکال.
همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.
معرفی کتاب:گیاهان بالارونده زینتی (پیچ های زینتی)ودرختچه های دیوارپوش
تکنولوژی ,فراوردههای ,کتاب ,معرفی ,گندم ,گندم، ,تکنولوژی فراوردههای ,به تکنولوژی ,تکنولوژی فرآورده ,معرفی کتاب ,فرآورده های
درباره این سایت